Paralympic Team Belgium wordt gevierd op het Beursplein in Brussel op maandag 9 september

Gepost op 07 Sep. 2024

De Paralympische Spelen zijn nog volop bezig, maar de atleten van Paralympic Team Belgium hebben in Parijs nu a reeds 12 medailles in de wacht gesleept. Ze kijken er allemaal naar uit om deze mooie prestaties de komende dagen met hun geliefden en suppoters te vieren en daarom nodigt het Belgian Paralympic Committee en de Stad Brussel idereen graag uit om de terugkeer van de Belgische atleten samen te beleven op maandag 9 september op het Beursplein in Brussel.

Met nog maar enkele dagen te gaan tot de slotceremonie van de Paralympische Spelen, gepland op 8 september in het Stade de France, hebben de atleten van Paralympic Team Belgium nog een aantal competities op hun programma staan. Ze zullen ongetwijfeld proberen om nog enkele medailles aan de Belgische medailleteller toe te voegen om de Spelen van Parijs in stijl af te sluiten.

Daarna is het tijd om afscheid te nemen van het Paralympisch Dorp en terug te keren naar België. Om deze prachtige prestaties te vieren, nodigen het Belgian Paralympic Committee en de Stad Brussel alle supporters van Paralympic Team Belgium uit aan de Beurs van Brussel, op maandag 9 september.

Na een korte ceremonie boven op de trappen van de Beurs, wordt het publiek op het plein uitgenodigd om de Paralympische atleten te ontmoeten.

Waar :
Beursplein, 1000 Brussel

Programma :

  • 17u: Huldiging boven op de trappen van de Beurs
  • 17u45: Ontmoeting met de atleten en supporters van Paralympic Team Belgium

De Belgische atleten en delegatieleden hopen dat het publiek massaal zal komen opdagen en dat veel supporters de terugkeer van de Belgische kampioenen komen vieren.

(c) Gilles Dehérand / Paralympic Team Belgium